Förberedelser

Tiden går så fort att jag knappt hinner stanna upp & tänka. Jag har varit som en zombie enda sen jag gick upp kl 05:45 imorse & funderade skarpt på att stanna längs vägen upp till Leksand för att somna om en stund. Väl framme var det bara att sätta igång att såga,spika,slipa & måla podier som ska användas till skyltningen imorgon hos "Mylady". Vi var klara runt fyra tiden sen hem till stugan för att slänga i mig två mandariner för att sen åka tillbaka till skolan för att sammanställa kundrundan & kundvarvsanalysen. Kom hem för ca en timme sen där det väntade en tallrik med makaroner & falukorv som Limpan lagat ihop, bästa frugan!

Helgen har varit riktigt bra, vinkväll med Sollan slår aldrig fel sen gick jag på 50årsfest som jag först kände mig tveksam till att gå på. Det blev en trevlig kväll med mycket skratt & trevligt sällskap.

Nu blir det en kopp te, en bok & sängen.

LIA..

Helgen har gått så fort..sjukt fort! Jag kom hem trött, sliten & redo för sängen, istället blev det sportbaren med Simon & utgång med Nina & Natta på Bmb. Lördagen, lite småseg varav en kebabpizza från pizza.nu & sen upp dalarna tidigt på söndagen.

Pics..




LIA-ångesten början sakta men säkert krypa fram. Det är inte lång tid kvar till nästa LIA-period & jag har ingen koll på vart jag ska ta vägen härnäst. Homestyling & inredning är vad som lockar mest just nu..

Annars har jag funderat på Indiska & Lindex som har trappat upp sig en hel del men samtidigt vill jag testa på någonting annat än butik. De stora kedjorna är väldigt styrda när det gäller skyltning/exponering & måste såklart hållas inom ramarna av företagets koncept. Jag vill arbeta kreativt.


Uppdrag: Jeansexponering till en målgrupp..


Nu är det egentligen dags att flyttstäda men istället sitter jag här i soffan & har det bra med en kopp te. 


Back to school

Nu var man i Leksand igen med ett nytt boende och med en ny sambo. Resan hit kändes som en evighet! Första dagen, "upp på scenen" och berätta om LIAn.

Min LIA har varit jätte bra, jag har haft 2 duktiga kommunikatörer som handledare och jag har fått tagit mycket eget ansvar. Tillsammans med Gunilla skapade vi ett grymt och effektivt samarbete, vi har fått jätte mycket beröm, vi har tagit egna initiativ och bara varit så jäkla bra!

De sista 2 dagarna hittade vi på ett eget projekt, "styla Åhléns lunchrum", vilket blev en hit!

Före..




Efter..





Day 17

Det har varit två fartfyllda dagar på Åhléns. Igår var båda kommunikatörna sjuka så jag & Gunilla fick köra vårt egna race. Vi tog bort alla rea-skyltar i butiken. Vi gjorde en ny miljö uppe på hem, bytte ut kuddar,filtar,matta, ja allt förutom bordet & soffan bytte vi ut. Tänkte inte på att ta förebilder men det ser mycket fräschare ut nu efteråt. Vi använde oss delvis av planogram sen stylade vi efter eget tycke! Vi stylade om dukningen också, bytte bordsunderlägg porslin ljus & lite sånt, kändes ganska mycket påsk innan. Idag har vi satt upp nya stora planscher överallt på hela nederplan.






RSS 2.0