MIO

Att få ett förtroende, att få helt fria händer redan första dagen, att få beröm & känna sig uppskattad för det man gör, att prata sommarjobb efter fyra dagar på praktikplatsen.. Det är bra feedback!

Glädjerus för att sommaren kliver in med stormsteg, för att båten är sjösatt & för att Alex kommer hem tre veckor i juli!

Den här veckan har jag fått inreda sex stycken oklara rum vilket har varit super kul men samtidigt svårt eftersom jag får använda mig av precis allt i hela butiken & jag som får beslutsångest så fort det handlar om vad jag ska laga för mat, eller vad jag ska klä på mig, det är ingenting jämfört med det här! Det är också första gången jag håller i en skruvdragare & använder mig av ett vattenpass, Jesper trodde att jag skojade men bättre sent än aldrig!

Det har varit skönt med långhelg, fötterna är vana att vara dinglandes i skolan, inte att springa runt åtta timmar om dagen. Helgen har handlat om mat & mysigt umgänge. Vi har varit ner till Norrköping & hälsat på Simons syster, jag & Sussi tog en heldag på balkongen & i lördags blev det utgång med Marisol, Malin & Therese.












vårstyling

Mina naglar är täckta av målarfärg som inte vill gå bort, vilket betyder att vi har satt igång med vårstylingen av skolan. Vi ska göra en klänning åt en docka med hjälp utav rosa sopsäckar som också ska ingå i stylingen. Exponeringen kommer att sitta kvar under "möjligheternas dag", då alla sökande till höstterminen utför arbetsprov & kikar in skolan, vilket känns riktigt kul!

Varför fungerar inte channel131?! Jag som tänkte slå mig ner i soffan & kolla på serier men då är det bara plugga som gäller, vilket egentligen behövs.. Underbara måndag!





feelings

Blev glatt överraskad att få se nya cider i hyllan på systembolaget med smak av sommar & av alla färgglada sommarkläder som pryder väggarna i butikerna på stan. Inte lika roligt med en regnig söndag i Västerås, där "vill-inte-åka-till-Leksand" ångesten tar vid men med mindre än två veckor kvar till nästa LIA-period ska jag inte klaga.

Det kliar i mina fingrar, snart är det dags för renoveringen av badrummet och jag har fått en fetish på färgen limegrön, spännande! 



30-minuters installation med Josefin Holm & Maria Björk.

clas ohlson


Studiebesök hos clas ohlsons huvudkontor & deras enorma distributionscentral på hela 77 000!

Väldigt kul & intressant att få ta del av historien bakom företaget, tänk att allting började med en liten cykelverkstad?! Helt sjukt vilken kreativ uppfinnare Clas Ohlson var!





Min magkänsla säger att ledarskapsprovet som jag hade igår gick bra också, feels good!

Nu känner jag lukten av fläskfilé, klyftpotatis & beasås, skönt att vara hemma!


RSS 2.0