julpynt

Igår shoppade jag klart alla julklappar sen var det dags för jul-pyntning 3 dagar före jul! Sussi ville hjälpa till att jul-pynta hemmet & gick verkligen lös på allt, jag försökte t.om ta bort saker men nej det gick inte! Tack för hjälpen Sussi, hade inte blivit lika juligt utan dig.

Nu när jag ändå skriver kan jag passa på att lägga upp bilder på "designbyrån" projektet & hur det blev.

Före..


Efter..


Visst blev den snygg?! Vi har använt oss av svart målarfärg,olika tapeter,lack & på knopparna limmade vi fast svarta pärlor.

sweet



Här är lite bilder från julupplevelsedagen som Upplevelse-ettorna  anordnade grymt bra!









I onsdags fick vi gå på mode-show som handels-ettorna hade anordnat.
Hade tyvärr bara min mobilkamera till hands.. Men det var riktigt bra!


bad day

Det är inte min dag idag.. Det börjar med att jag sovit oroligt vilket känns som att jag inte har sovit alls,väl på morgonen slår jag i min tå någonstans vilket gör fruktansvärt ont, jag kör på ett djur på väg till sala,djuret var redan dött men det var obehagligt nog, sen sitter jag & Jossan och sliter med slutrapporten i minst 2 timmar som bara fösvinner spårlöst på datorn när den väl är klar & rapporten ska vara inlämnad imorgon = D A M P!! Jag bestämde mig för att inte låta datorn ta död på mig, så jag satte mig envist & gjorde om allting. Det är inte kul att gå in med någonting helhjärtat som bara går upp i rök så jag hoppas verkligen att jag hade hjärta nog för att göra om den. Jag var klar vid 21:00 och då har jag inte ätit mat sen lunch.

Jag känner att jag håller på att bli sjuk vilket jag inte tänker tillåta, jag har helt enkelt inte tid för att bli sjuk nu.

Imorgon, gå upp i skaplig tid fast jag har sovmorgon,tvätta,åka till bolaget,kolla igenom slutrapporten med gruppen. Resten av dagen går åt till julfest med hela skolan proppat med tävlingar & aktiviteter,hoppas jag har energi så det räcker.
Onsdag, riva jul-stylingen, gå igenom ledarskapsprovet,städa,packa, fixa powerpoint-presentation tills på torsdag. Torsdag, projektredovisning plus feedback, 

Pjuuh


Prov i projektledning, check!
5-minuters tal, check!
Prov i butikskommunikation & expo, check!
Prov i ledarskap, check!

Nu är det bara projekt "designbyrån" kvar & endast en vecka kvar till det efterlängtade jul-lovet, vilken lycka!





jul-styling

Back to school efter en helg i Västerås. Det har varit en lugn helg, jag har t.o.m jobbat lite vilket var ganska skönt att få lite omväxling.
 
Lite kort från jul-stylingen i fredags..

styling

Julstyling i 20minus är vad jag har sysslat  med idag...Lovely! Imorgon blir det vernissage sen bär det av hem till Västerås. Har rensat lite här i lägenheten så jag slipper släpa med mig allt på en & samma dag.

Fick även tag på ett par skor ifrån H&M som jag har jagat sen förra helgen, när jag fick se dem på Tessan så var jag bara tvungen att införskaffa ett par till mig själv! Jag känner mig helt slut både i huvudet & i kroppen så jag är så redo för sängen nu.. Lägger upp bilder imorgon.. Sleep tight!

RSS 2.0